طرز تهیه خلال پرتقال برای تزئین غذا

طرز تهیه خلال پرتقال برای تزئین غذا

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

khalale-porteghal

طرز تهیه خلال پرتقال برای تزئین غذا

طرز تهیه خلال پرتقال:

برای تهیه خلال‌پرتقال، خودتان قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال را جدا کنید، به صورت خلال ‌درآورید.

آن را ۳ بار و هر بار به مدت ۷ دقیقه در آب بجوشانید و آب را خالی کنید.

در سومین مرحله جوشاندن، بهتر است به اندازه یک بند انگشت نبات به خلال‌ها اضافه کنید تا خلال‌های پرتقال شیرین شوند.

با این روش شما خلال های پرتقال خوش رنگ و خوشمزه ای دارید که می توانید در تزیین شیرینی، کیک و دسرهای یا غذایتان از آن استفاده کنید.



ارسال نظر